Wij hebben gnocchi al vele malen gebruikt voor het avondeten en daarbij kwamen we er achter dat we gnocchi het liefst uit de Airfryer eten, omdat ze dan zo lekker krokant worden. Bak je ze nog iets krokanter, dan worden ze een perfecte snack. Zeker als je de krokante gnocchi vervolgens combineert met een heerlijke pesto mayo en nog wat geraspte Parmezaanse kaas. Aanrader om eens te proberen dus!

Gnocchi Bites met Pesto Mayo
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten
Bereidingstijd: 15 minuten minuten
Totale tijd: 20 minuten minuten
Servings: 4 personen
Calories: 206kcal
Voorkomt dat je scherm op zwart gaat
Ingrediƫnten
- 400 gram Gnocchi
- 30 gram Parmezaanse Kaas
- 3 eetlepels Olijfolie
- 1 theelepel Paprikapoeder
- 0,5 theelepel Knoflookgranulaat
- 0,5 theelepel Zeezout
- 0,5 theelepel Versgemalen Zwarte Peper
- 3 eetlepels Mayonaise
- 2 eetlepels Groene Pesto
Overige Benodigdheden
- Airfryer
Bereiding
- Stel de Airfryer in op 200 graden en laat deze een minuut of 5 voorverwarmen.
- Doe ondertussen de gnocchi in een mengkom en doe hier de olijfolie, het paprikapoeder, knoflookgranulaat, zeezout en de zwarte peper bij. Meng goed door elkaar.
- Doe de gnocchi nu in het mandje van de Airfryer en bak de gnocchi 15 minuten, waarbij je de boel om de 5 minuten even omschudt.
- Meng ondertussen in een klein kommetje de mayonaise met de pesto.
- Is de gnocchi mooi krokant gebakken? Schep deze dan op een mooi bord en zet het kommetje met de pesto mayonaise er bij. Rasp er tot slot de Parmezaanse kaas over en serveer de Gnocchi Bites direct. Eet smakelijk!
Nutrition
Calories: 206kcal | Carbohydrates: 36g | Protein: 7g | Fat: 4g | Saturated Fat: 2g | Polyunsaturated Fat: 0.5g | Monounsaturated Fat: 1g | Trans Fat: 0.003g | Cholesterol: 5mg | Sodium: 517mg | Potassium: 16mg | Fiber: 2g | Sugar: 0.1g | Vitamin A: 193IU | Vitamin C: 0.01mg | Calcium: 111mg | Iron: 4mg
Heb je dit recept geprobeerd?Tag @snackaholicsnl in je bericht of gebruik #snackaholics!
